Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Yeni Askerlik Sistemi Birden Çok Fonksiyonu Bulunacak

Milli Savunma Bakanı Akar, "Yeni askerlik sistemi, bir taraftan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ihtiyacını karşılarken diğer taraftan da gençlerimizin eğitim, öğrenim ve meslek ihtiyaçlarına cevap verecektir." dedi.

17.03.2019-18:59 - (Son Güncelleme: 17.03.2019-18:54) Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Yeni Askerlik Sistemi Birden Çok Fonksiyonu Bulunacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Çamlıca Spor Kulübü'nü ziyaret etti. 

BİNALİ YILDIRIM GECE GÜNDÜZ HİZMET EDİYOR

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, buradaki konuşmasında Yıldırım'ın millete gece gündüz demeden hizmet ettiğini, önemli katkılar sağladığını belirtti.

YENİ ASKERLİK SİSTEMİ AÇIKLAMASI

Hulusi Akar, yeni askerlik sistemine yönelik çalışmaları hatırlatarak, "Gençlerin çok iyi şartlarda askerlik yapabilmesi için yeni askerlik sistemini de gençlerimizin hizmetine sunacağız. Yeni askerlik sistemi, bir taraftan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ihtiyacını karşılarken diğer taraftan da gençlerimizin eğitim, öğrenim ve meslek ihtiyaçlarına cevap verecektir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal