Coronavirüs Hastanesi İçin Sosyal Mesafe İddiası

Ülkemizde etkisini gösteren coronavirüs salgınıyla mücadele devam ediyor. Yetkililer sürekli olarak sosyal mesafe vurgusu yaparken, Türkiye'de coronavirüs hastanesinde çekildiği iddia edilen görüntülere sosyal medya gündemine geldi. Görüntülerde hastaların yan yana olduğu görülüyor.

27.03.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-12:06)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra sürekli olarak sosyal mesafe uyarısı yapıldı. Ülkemizdeki vaka sayısı 4 bine yaklaşırken, sosyal medya gündemine gelen bir görüntü ise tartışıldı.

Türkiye'de coronavirüs hastanesinde çekildiği iddia edilen görüntülerde hastaların yan yana durduğu ve sosyal mesafe uyarılarına uyulmadığı görülüyor.

İddia edilene göre coronavirüs hastası olduğu öne sürülen hastaların, yan yana kurala uymadan beklediği görüntülerde yer alıyor. Bu iddialar için henüz bir açıklama yapılmazken, bakanlık tarafından bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Öte yandan dün Sağlık Bakanlı tarafından yapılan açıklamada, coronavirüs kaynaklı ölüm sayısının 75'e yükseldiği belirtildi. Toplam vaka sayısı ise 3 bin 629 olarak kayıtlara geçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal