Fahrettin Koca'dan Coronavirüs Açıklaması: Bunu Siz Önleyebilirsiniz

Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bugüne kadar sosyal izolasyon çağrısı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu uyarısını yineledi. Koca yaptığı açıklamada, virüsün bulaşmasını siz önleyebilirsiniz dedi.

26.03.2020-14:58 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-14:48) Fahrettin Koca'dan Coronavirüs Açıklaması: Bunu Siz Önleyebilirsiniz

2019'un aralık ayında Çin merkezli olarak yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 2020'nin Mart ayında da ülkemizde görüldü. Bu tarihten sonra tüm yetkililer, özellikle de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal izolasyon uyarısında bulundu ve virüsün yayılmasını bu şekilde önleyebiliriz dedi. Koca gün aşırı yaptığı her açıklamasında bu uyarısını vatandaşlara sürekli olarak aktardı.

Son olarak virüsün yayılması kapsamında yine uyarılarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kuralları biliyoruz. İrademizi ortaya koymalıyız. Virüsün başkasından bize bulaşmasını, bizden yayılmasını önlemek kendi davranışımıza bağlıdır. Hiçbir sağlık kurumu, hiçbir hekim virüsün size bulaşmasını önleyemez. Bunu siz önleyebilirsiniz. Lütfen mesajı retweet edelim." ifadelerini kullandı.

Son olarak yapılan açıklamalara göre ülkemizde 59 kişi coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti. Ülkedeki vaka sayısı da 2 bin 433 olarak aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal