Çökertilen 'Swinger' Şebekesinin Şifresi Ortaya Çıktı

Adana merkezli birçok ilde gerçekleştirilen Swinger operasyonunda şebekeyle ilgili detaylara ulaşıldı. Şahısların birbirlerine eşlerinin çıplak fotoğrafını atarken "kelle" şifresini kullandıkları ortaya çıktı.

07.10.2020-11:41 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-11:13) Çökertilen 'Swinger' Şebekesinin Şifresi Ortaya Çıktı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden eş değiştirme yöntemiyle fuhuş yaptıkları bilgisine ulaştı. Ekipler, 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı. Takibin ardından dün harekete geçildi.

Ekipler şüphelilerin adreslerini belirlerken, Adana merkezli olmak üzere  Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne’de 80 adrese 500 polisle şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda 69 kişi gözaltına alındı.

Polisler, 35'i evli çift, 3'ü kadın ve 1 trans olmak üzere 74 kişinin Türkiye'yi gezerek para karşılığında grup halinde birlikte olduğunu tespit etti.

"KELLE" KODUNU KULLANIYORLAR

Şebekenin 44 kadını mağdur ettiği tespit edilirken, adreslerinde bulunmayan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Polislerin evlerde yaptığı aramalarda, çok sayıda fantazi malzemesi, hint keneviri, uyuşturucu hap, esrar ve silah ele geçirildi. Şüphelilerin sosyal medya üzerinden çıplak fotoğraflar gönderirken polise yakalanmamak için fuhuş yerine "kelle" şifresini kullandıkları öğrenildi. Zanlıların her hafta bir ilde buluşarak fuhuş turnesi yaptıkları tespit edildi. Biraraya gelen zanlıların uyuşturucu hap kullandığı da öğrenildi.

ÇOCUKLARINI ODAYA KİLİTLEMİŞLER

Ayrıca çocuklu çiftlerin evinde toplanıldığında çocuklarını odaya kilitledikleri, 2 bin TL buluşma ücreti aldıkları aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal