İYİ Parti'de Operasyon Sesleri

İyi Parti'de kazan kaynıyor. Kurultay sonrası, delege krizi yaşanırken bu sefer çatlak derinden ve sessiz gitmiyor. Sorunlar gün yüzüne çıkmış durumda Meral Akşener'in Partiyi idare edemiyor söylentileri Ankara Kulislerin de konuşuluyor.

07.10.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-12:21) İYİ Parti'de Operasyon Sesleri

İYİ Partide kurultay sonrası parti ikiye bölünmüştü. Koray Aydın net bir tavır olarak Akşener'i Partililerin önüne attı. İyi Parti hiç iyi değil. Bugünlerin en sükseli konusu İYİ Parti içinde yaşanan kavgalar. Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz hafta sonu İYİ Parti’nin 2’nci olağan kurultayı yapıldı. Daha kurultay salonundan çıkılmadan sağlam bir gürültü koptu ve hâlâ etkileri devam ediyor.

İYİ Parti'de vefasızlık, insafsızlık sınır tanımıyor.Parti, kendi evlatlarını hatta Genel Başkanlarını yiyor. Meral Akşener'in ipini çekiyorlar az kaldı. Kavganın görünür yüzündeki en önemli sebep ise Genel İdare Kurulu’na girenler giremeyenler ve bu arada delegeden çizik yiyen isimler.

KURULTAY VE DELEGE SORUNU

Ee, doğal olarak olan Meral Akşener’in kurultay konuşması ve verdiği esas tartışılması gereken mesajlara oldu. Koray Aydın, Ümit Özdağ planlı ve programlı bir şekilde işlemlerine devam ediyor. Meral Akşener yalnız kalmış durumda bir laf vardır ya Sürüden ayrılanı kurt kapar. Sürü Akşener'i 'Kurt'un' önüne atacak durumda.

Koray Aydın cephesinde de hareketlilik sürüyor. Ümit Özdağ zaten ciddi bir memnuniyetsizlik duyur ve kazan kaynama başlamış bile Akşener sessizliğini koruyor.

İYİ PARTİ'DE KRONİK RAHATSIZLIK

Koray Aydın ben yoksam gerisi tufan, Genel Başkan iyi çevresindekiler kötü,ben olmazsam parti batar,enaniyet,kibir,nobranlık Koray Aydın resmen. bunları dile getiriyor yakın çevresine Meral Akşener için ziller çalmaya başlamış durumda. Meral Akşener’in anahtar listesinde olmalarına rağmen listeye giremeyen delegeler zaten Akşener'i silmiş durumdalar. Delegeler içinde kulaktan kulağa fısıltı artık net duyulmaya başladı. Koray Aydın bombayı attı ve gitti.

Meral Akşener’in bu duruma çok sinirlendiğini ve rahatsızlık duyduğunu söyledi. Delegelerin de baskıdan rahatsız olduğunu Akşener'in neden tepki göstermediği konuşuluyor.

Koray Aydın'ın genel başkanlık hevesi bilindik bir konudur ama artık bu heves,tutkuya dönüşmüş durumda ki Akşener'e operasyon bile çekiyor. Parti içinde kaos çıkması oldukça muhtemel, bir yandan Özdağ, bir yandan Aydın ve Akşener İYİ Parti ve Akşener bu çıkmazı kaldıramaz. Koray Aydın ve çevresindekilerin Partiyi şekillendirdekleri net olarak artık konuşuluyor. 

Meral Akşener'in bu sessizliği hayra alamet değil bir takım kabulleniş ve yarı yolda bırakılmışlık hissi olsa gerek, Akşener'in ipini çekmişler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal