CHP'li Muhaliflerin 'İmza Toplandı' Açıklamasına Genel Merkezden Cevap Geldi

CHP’li Tüzün'ün olağanüstü kurultay için gerekli olan imzanın toplandığını açıklamasının sonrasında CHP’li Muharrem Erkek, sürecin böyle yürütülmesini eleştirirken, gerekli imzaların toplanması halinde gereğinin yapılacağını ifade etti.

24.07.2018-21:30 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-21:26) CHP'li Muhaliflerin 'İmza Toplandı' Açıklamasına Genel Merkezden Cevap Geldi

Cumhuriyet halk Partisi’nde (CHP) 24 Haziran seçimlerinin sonrasında Muharrem İnce'ye yakın parti içi muhalefet genel başkan seçimli olağanüstü kurultay için delegelerden imza toplamaya başlamıştı ve bugün yeterli sayıya ulaşıldığı açıklandı.

"ALGI YARATARAK CHP'DE SÜREÇLER YÜRÜTÜLEMEZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden olağanüstü kurultay süreci ve imza tartışmalarının derinleştirilmesinin son derece yanlış olduğunu bildirerek, "Partimiz ciddi zarar görüyor. Algı yaratarak CHP'de süreçler yürütülmez’’ ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün olağanüstü kurultay için gerekli imzanın toplandığına dair açıklamasını yorumladı.

"CHP'YE CİDDİ ZARAR VERİYOR"

CHP kurultay delegelerinin, "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay istemiyle noter kanalıyla başlattıkları imza sürecinin, sosyal medya üzerinden yürütülmesini eleştiren CHP’li Muharrem Erkek, bunun partiye zarar verdiğini ifade etti.

"YETERLİ İMZA BULUNMUŞSA, SUNARLAR VE İNCELERİZ"

"Eğer gerçekten yeterli imza bulunmuşsa, Genel Merkeze sunarlar ve inceleriz’’ şeklinde konuşan Muharrem Erkek, imzaların inceleneceği ve sunulacağı yerin CHP Genel Merkezi olduğunu vurguladı.

"BU KONULAR SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TARTIŞILMAZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya üzerinden olağanüstü kurultay süreci ve imza tartışmalarının yürütülmesi son derece yanlış, partimiz ciddi zarar görüyor. İmzalar toplanmışsa gereği yapılır. Algı yaratarak CHP'de süreçler yürütülmez. Sosyal medya üzerinden imzaların yarıştırılması yanlış. Bu konular sosyal medya üzerinden tartışılmaz. İmzalar parti dışında bir yerde incelenmez. Samimilerse getirip incelenir, gereği yapılır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal