İYİ Parti'yi Olağanüstü Kurultaya Götüren O Konuşma

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'daki çalıştayında fiziki saldırıya uğrayan eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Özel, o çalıştaya ait bir görüntüyü Twitter üzerinden kamuoyuna paylaştı.

24.07.2018-21:12 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-21:04)

İYİ Parti Teşkilat Çalıştayı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başkanlığında Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir araya geldi. Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, sabahki oturumda bir konuşma yapmış, öğleden sonraki oturumda ise Genel Başkan Meral Akşener söz almıştı.

ÖZEL, İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

İYİ Parti lideri Akşener'in konuşması esnasında, bir anda İYİ Parti Ankara 3. adayı Gökhan Beker'in kardeşi Oğuzhan Beker'in boksör bir adamının, Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel'in arkasından gelerek ona yumruk attığı ifade edilmişti. Uğradığı saldırı sonucunda burnu kırılan Osman Ertürk Özel'i, olaylardan sonra istifa eden İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz hastaneye götürmüştü. Eski Başkan Özel, sonrasında yaptığı açıklamayla İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklamıştı.

SALONU PROVOKE ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Meydana gelen hadiseden sonra İYİ Parti çevresinde çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Kimi çevreler, Osman Ertürk Özel'in yaşadığı şeyin bir parti içi hesaplaşma olduğunun altını çizerken, bir kesim ise, Osman Ertürk Özel'in Meral Akşener istifasını ilan ettiği esnada alkışladığını ve yaptığı konuşmalarla salonu provoke ettiğini öne sürülmüştü.

ÖZEL, KAMPTA YAPTIĞI KONUŞMANIN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, bugün kampta yaptığı konuşmanın görüntülerini yayımladı. Özel'in konuşmasında, seçimli olağanüstü kurultay yapılması gerektiği, fakat bunu ileri sürmekteki amacının genel başkan değişikliği değil kadro yenilenmesi olduğu ve yapılan hatalardan ders çıkarılarak bir konuşma zemini yaratılması gerektiği ifadeleri yer buluyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal