CHP'li İl Başkanları Cumhurbaşkanı Adayını Oyladı

Kayseri'de CHP il başkanları görmek istedikleri cumhurbaşkanı adayını oyladı. Oylar sayılmadan Kılıçdaroğluna teslim edildi.

29.04.2018-11:28 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-11:24) CHP'li İl Başkanları Cumhurbaşkanı Adayını Oyladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün Kayseri’de toplandığı 81 il başkanına, 24 Haziran genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı olarak görmek istedikleri adayının sorulduğu, onların da görmek istediği adayın ismini yazdıkları kağıdı, konulan sandığa attıkları bilgisine ulaşıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Kayseri Erciyes'teki otelde, 81 il başkanı bir araya gelmişti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, basına kapalı olarak yaptığı görüşmede, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ile alakalı süreci konuştuğu öğrenildi. Görüşmenin sonunda ise bir tahta sandık getirilerek 81 il başkanına Cumhurbaşkanı olarak görmek istedikleri aday soruldu.

İl başkanları, 24 Haziran genel seçimlerinde görmek istedikleri Cumhurbaşkanı adayını saklı olarak oyladı. Sandıktan çıkan kağıtlar, parti yöneticileri tarafından, sonuç açıklanmadan bir poşete konularak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na verilmek için teslim alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal