15 Vekil Krizi Devam Ediyor! Bedenler İYİ Parti'de Ama Ruhları CHP'de!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun emri ile CHP'den istifa ettirilip ve İyi Parti'ye katılma kararı verdirilen 15 vekilden 9'unun hala CHP ile ilişkisini koparmadığı ve istifayı kabullenmediği sosyal medya hesaplarınındaki 'bio'dan ortaya çıktı.

29.04.2018-11:00 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-11:01) 15 Vekil Krizi Devam Ediyor! Bedenler İYİ Parti'de Ama Ruhları CHP'de!

 İYİ PARTİYE GEÇEN 9 MİLLETVEKİLİNİN BİOSUNDA CHP MİLLETVEKİLİ YAZIYOR

22 Nisan gününde İyi Parti'ye geçen Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in; sosyal medya platformu Twitter'daki kişisel hesaplarında CHP milletvekili olduğu açıkça yazıyor.

CHP’li 9 milletvekilinin, profil fotoğraflarını altında bulunan kişisel bilgiler kısmında CHP milletvekili olarak bırakmaları, İyi Parti'ye geçmelerinden rahatsız oldukları şeklinde yorumlandı.

6 MİLLETVEKİLİ BİOSUNDAN CHP'Yİ SİLDİ

İyi Parti'ye transfer olan Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Çorum Milletvekili Tufan Köse ve Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ise, Twitter'daki kişisel hesaplarından CHP yazısını çıkardılar.

CHP'Lİ 15 MİLLETVEKİLİ 22 NİSAN'DA İYİ PARTİYE GEÇTİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP’den 15 milletvekilinin istifa ederek, İyi Parti'ye transfer olduğunu açıklamıştı.

CHP’li Altay, 22 Nisan tarihinde CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Özkoç ve partisinden istifa eden 15 milletvekili ile Meclis'te basın toplantısı yapmış ve "Siyasi değil ama demokratik bir tasarrufla CHP'ye üye 15 Sayın milletvekili partimizden bugün istifa ettiler ve İYİ Parti'ye katıldılar" şeklinde konuşmuştu.

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan da "15 milletvekilimiz Genel Başkanımızın talimatı ile bir parti vazifesini yerine getirmek üzere CHP'den istifa edip İyi Parti'ye geçmiştir"  ifadelerinde bulunmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal