CHP'li Canan Kaftancıoğlu, İBB Eş Başkanı Mı?

Mazbatasını alarak göreve başlayan Ekrem İmamoğlu, CHP'li meclis üyeleri ile bir toplantı yaptı. Toplantıda İmamoğlu'nun yanına oturan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, akıllara "eş başkan mı" sorusunu getirdi. Eş başkanlık uygulaması HDP'li belediyelerde uygulanıyor.

20.04.2019-13:51 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-13:42) CHP'li Canan Kaftancıoğlu, İBB Eş Başkanı Mı?

Çarşamba günü mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün belediyede CHP’li meclis üyeleriyle bir görüşme yaptı.

Belediye binasındaki kokteyl salonunda yapılan görüşmeye CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilçe belediye başkanları da katıldı. Kaftancıoğlu’nun Meclis kürsüsüne çıkıp İmamoğlu'nun yanına oturması “İl başkanı, İmamoğlu’na eş başkan mı?” sorusunu akıllara getirdi.

"BAŞARI BENİM" İMASI

İmamoğlu ve Kaftancıoğlu sonrasında ilçe belediye başkanlarıyla bir görüşme yaptı. Masada büyükşehir belediye başkanı ve il başkanının gene yan yana oturması dikkatlerden kaçmadı. Bir röportajında “Tarihe İstanbul’u alan il başkanı olmak bana yeter” diyen Kaftancıoğlu, İmamoğlu’nun başarısının ardından kendisinin olduğunu ima etmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal