İmamoğlu'nun Kandil Mesajı Akıllara Kaftancıoğlu'nun Tweetini Getirdi

Şaibeli bir seçimle İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nun Berat Kandili mesajı İstanbulluları şaşırttı. İmamoğlu'nun bu hareketi CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Atılmadık bir Ramazan tebrik mesajı kalmıştı" tweetini akıllara getirdi.

19.04.2019-16:49 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-16:25) İmamoğlu'nun Kandil Mesajı Akıllara Kaftancıoğlu'nun Tweetini Getirdi

İl Seçim Kurulu'nun YSK'yı beklemeden verdiği mazbata ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının iptal edilme ihtimali, CHP'li ismin halka şirin görünme eylemlerine devam etmesine neden oluyor.

Yıllardır İslam'a karşı duruşu ile bilinen bir partiden aday olan İmamoğlu, tüm İstanbullulara bir mesaj göndererek berat kandilini kutladı. Mesajında "Kalp kıran bizden değildir" diyen İmamoğlu, İstanbulluların kandilini kutladı.

KAFTANCIOĞLU'NUN TWEETİ UNUTULMADI

Ancak CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 17 Haziran 2015'te paylaştığı bir tweet halen unutulmuş değil. Eşiyle birlikte yaptığı domuz ziyafetini de daha önce paylaşmış olan Kaftancıoğlu tweetinde, "Atılmadık bir Ramazan tebrik mesajı kalmıştı" dedi.

Kaftancıoğlu ile aynı kökten gelen İmamoğlu'nun kandil mesajı vatandaşlar tarafından samimi bulunmayarak, "Mazbata kesinleşinceye kadar halka şirin görünmek için yapıyor" yorumlarına neden oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal