CHP'den Skandal Suruç Açıklaması! PKK'nın Yanında Saf Tuttu

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde esnaf ziyareti yapan AK Partili gruba silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybetmiş 9 kişi de yaralanmıştı. CHP'nin Suruç ilçe başkanı ise bu saldırıyı demokratik bir tepki olarak niteleyip suçu AK Partililere attı.

15.06.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 15.06.2018-13:28)

HDP'nin avukatlığını yapan CHP, Suruç'ta 3 kişinin yaşamını yitirdiği AK Partililere dönük silahlı saldırı ile alakalı olarak büyük bir skandala imza attı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Partililere dönük silahlı saldırı neticesinde meydana gelen olayda içlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşinin de olduğu 3 kişi yaşamını yitirmiş, 9 kişi de yaralanmıştı. 

CHP'Lİ BAŞKAN'DAN SKANDAL AÇIKLAMA

CHP-HDP ittifakı son meydana gelen Suruç olayında yeni bir skandala imza attı. Olayla alakalı bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanan CHP Suruç İlçe Başkanı Servet Gören, HDP'lilerin silahlı saldırısını "demokratik tepki" olarak tanımladı.

Saldırıyla alakalı AK Partilileri suçlayan CHP'li başkan "Direkt bir silahlı saldırı var. Esnaf, kadın, çoluk çocuk demeden taradılar" dedi.

LEVENT GÖK'Ü GÖREVLENDİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen olayları araştırmak üzere Ankara Milletvekili Levent Gök'ü vazifelendirdi.

CHP Basın Biriminden gerçekleştirilen açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu'nun vazifelendirdiği Gök, araştırmalarda bulunmak için sabah saatlerinde Suruç ilçesine gitti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal