CHP'de Kurultay İçin Toplanan İmza Sayısı Belli Oldu

CHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları devam ederken CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'tan toplanan imza sayısı ile alakalı bir açıklama geldi. Yarkadaş, toplanan imza sayısını 632 olarak ilan etti. Kurultay toplamak için gereken imza sayısı ise 625'ti.

31.07.2018-10:08 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-10:11)

CHP'de 'olağanüstü kurultay' için imza toplama dönemi dün biterken, herkes 'CHP'de kurultay için kaç imza toplandı? Lazım olan imza toplandı mı?' sorularına cevap arıyor. CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, canlı yayında gerçekleştirdiği açıklamada toplanan imza sayısını açıkladı. Yarkadaş, 632 imzanın toplandığını öne sürdü.

CHP'de olağanüstü kurultay için kaç imza toplandı? CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş Yol Tv'de dahil olduğu canlı yayında toplanan imza sayısı ile alakalı açıklamalar yaptı.

YARKADAŞ: 632 İMZA TOPLANDI

Yarkadaş konuşmasında, "632 delegenin ıslak imzalı mektubu toplanarak Muharrem İnce'nin Hoşdere'deki ofisine verildi. Yaşar Tüzün, Gaye Usluer, Mehmet Siyam Kesimoğlu'ndan meydana gelen çağrı grubu bu 632 imzayı bugün tasnif etti ve 632 imzanın ellerinde olduğunu fark ettiler" dedi.

Muhaliflerin olağanüstü kurultay için en az 625 imzayı bir hafta Genel Merkeze vermesi lazım. CHP'li Gaye Usluer ve Muharrem İnce imza işleminin bitmesinin sonrasında gerçekleştirdikleri açıklamalarda 2 Ağustos Perşembe günü toplanan imzaların Genel Merkez'e gönderileceğini ilan etti.

GAYE USLUER: PERŞEMBE GÜNÜ TESLİM EDİLECEK

CHP PM üyei Gaye Usluer ise akşam saatlerinde sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda; "Bugün saat 17.30’da imza verme işlemi bitmiştir. Noter Tasdikli gerekli sayıda imzayı bir araya getirerek Perşembe günü Genel Merkezimize vereceğiz" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE'DEN AÇIKLAMA

Ayrıca Muharrem İnce de twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Olağanüstü Kurultay için imza toplayan arkadaşlarımızın imzaları vermek için 6 Ağustos 2018’e dek hakları vardır. Fakat imzaları 2 Ağustos 2018 Perşembe günü Genel Merkezimize vereceklerini ilan ettiler. Bunun dışındaki haber ve yorumlara itibar etmeyiniz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal