Bodrum'daki Cani Adam Şoke Etti

Bodrum'da kimsenin anlam veremediği canice bir olay yaşandı. Avlanmak için yılanla uğraşan bir şahin, bir adamın kürek darbesi ile öldü. Adamın neden böyle bir şey yaptığına kimse anlam veremedi.

31.07.2018-09:22 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-09:25)

Bodrum'da bir adamın kürekle Şahin'in kafasına vurarak öldürülmesi tüyleri diken diken etti. Yılan gören şahin avlandığı sırada bir adamın kürekle giderek şahini kafasında vurarak öldürmesi bu kadarına da pes dedirtti.

YILAN AVLAYAN ŞAHİNİ KÜREKLE ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgilere göre, Kızılağaç Mahallesi'nde beslenmek için yılan avlayan şahin avıyla uğraştığı esnada bir kişinin kürek darbesiyle öldürüldü. Bir vatandaşın şahini cep telefonu ile kaydettiği sırada elinde kürekle beliren adam bir anda küreği şahinin kafasına vurduğu görülüyor.

ŞAHİNİN KAFASINA VURDUĞU ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Cep telefonu ile video çeken kadının ise kürekle şahini öldürülme anını saniye saniye kaydetti. Görüntüde ilk olarak annesini çağıran kadın, bak şahin anne diye sesleniyor. Ardından görüntüye giren bir şahıs kürekle Şahin'in kafasına vurarak öldürüyor.

CANİ ADAM GÖRÜNTÜLENMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Kadın ise şahini ölmesine neden böyle bir şey yaptı diyerek tepki gösteriyor. Adam ise kapatın kameraları diyerek tepki gösteriyor. Kan donduran olayda hem şahin hem de yılan telef oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal