CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kurultay Sözlerine Sert Çıktı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olası kurultay ile alakalı ilk defa konuştu. Çok sert konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin gündemine bir bakmamız gerek. İnsanlar hapishanelerde yatıyor. Yargı eliyle yargısız infazlar gerçekleştiriliyor. Ekonomi perişan halde. İnsanlar geçim derdinde. Kimileri koltuk derdinde" dedi.

21.07.2018-13:46 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-13:37) CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kurultay Sözlerine Sert Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin gündemine bir bakmamız gerek. İnsanlar hapishanelerde yatıyor. Yargı eliyle yargısız infazlar gerçekleştiriliyor. Ekonomi perişan halde. İnsanlar geçim derdinde. Kimileri koltuk derdinde, olacak iş değil" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski bakanlardan Cahit Kayra'yı Kadıköy'deki evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaretin sonrasında medya mensuplarının sorularını cevapladı.

" 'Olağanüstü kurultay talep edenler gerekli sayıya ulaşacak mı? İmza tartışması var. Neler diyeceksiniz?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Allah aşkına Türkiye'nin gündemi ne? Türkiye'nin gündemine bir bakmak gerek. İnsanlar hapishanelerde yatıyor. Yargı eliyle yargısız infazlar gerçekleştiriliyor. Ekonomi perişan halde. İnsanlar geçim sıkıntısında. Bazıları da koltuk derdinde, olacak iş değil. Gündem değişik bir gündem. Türkiye'nin gündemine odaklanmamız gerek. Milletvekili hapiste. Hangi sebep ile hapiste kaldığını hepimiz biliyoruz. Enis Berberoğlu neden tutuklanıyor? Neden içeriye atılıyor? Hepimiz görüyoruz. Eren Erdem aynı biçimde. Davası öne alınıyor. Duruşması öne alınıyor. Tutuklanıyor ve hapse tıkılıyor. Yurtdışına kaçacak deniyor. Oysa dokunulmazlığı kalktıktan sonra 38 defa yurtdışına çıktı geldi. Nedne kaçsın? Bütün bunlar Türkiye'nin gündemindeyken biz ne ile uğraşıyoruz. İlerleyen günlerde bir toplantı düzenleyeceğim. Genel yayın yönetmenleri ile bir görüşme yapacağım. Bu hususları belki orada biraz daha detaylı oturur düşünür ve düşüncelerimi söylerim" biçiminde yanıt verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal