CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Dayısı: Annesi Bile Ona Oy Vermez

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun dayısından çok konuşulacak açıklamalar geldi. Murat İnan yaptığı açıklamada, "Biz 8 kardeşiz. ‘Solculuğu öğrendim' dediği dayılarından ona oy çıkmaz. Esasına bakarsanız babasının baskısı olmasa annesi dahi oy vermez" dedi.

07.03.2019-12:03 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-11:54) CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Dayısı: Annesi Bile Ona Oy Vermez

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Ekrem İmamoğlu’na, bir röportajında örnek gösterdiği dayısı Murat İnan’dan zehir zemberek açıklamalar geldi. Sarıyer’de üniversite öğrencileriyle bir araya gelen İmamoğlu'nun, “Özellikle 80 öncesi, aile içerisinde siyasi münazaralar çok daha şiddetliydi. Çatışmalar da vardı tabiki. Dayım gelirdi solculuğu öğretmeye uğraşırdı. Amcam gelirdi sağcılığı öğretmeye çalışırdı. Sonuçta tüm bu çeşitlilik, benim hayat tarzım oldu. Bunu da siyasete yansıttım" sözlerine öz dayısı tepkili.

Akşam'a açıklamalar yapan İnan, “Bir defa solculuk öyle lafla olmaz. Solcu insan haksızlık oldu mu sesini çıkarır. Şimdi bunların hiç birini taşımayacaksın fakat solculuk üstünden ahkâm keseceksin. Bir defa sen CHP’li değilsin. CHP’ye yaşamında bir defa oy vermiştir. O da 2014 yerel seçimleridir. Kendisi aday olduğu için vermiştir. Bugüne dek kiminle gemisini yürütecekse ona gitmiştir. Bir bakmışsın MHP’li bir bakmışsın AK Partili” dedi.

ANNESİ BİLE OY VERMEZ

İnan şöyle söyledi: “Biz 8 kardeşiz. ‘Solculuğu öğrendim' dediği dayılarından ona oy çıkmaz. Esasına bakarsanız babasının baskısı olmasa annesi dahi oy vermez. Ablam onun nasıl bir insan olduğunu biliyor. Bizim haksızlıkla, hukuksuzlukla, rantla, yağmayla işimiz olmaz. 2004 senesinde bir diğer dayısı Cemal İnan CHP’den meclis üyesi adayı oldu. Ekrem İmamoğlu öz yeğeni olarak abime oy vermedi."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal