Broşür Dağıtan AK Partili Genç ile Alay Eden Mine Koraş Serbest Bırakıldı

Broşür dağıtan AK Partili genç Yusuf'la dalga geçtiği video ile gündem olan ve sosyal medya paylaşımları nedeni ile gözaltına alınan Mine Koraş, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

30.03.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-14:09) Broşür Dağıtan AK Partili Genç ile Alay Eden Mine Koraş Serbest Bırakıldı

Sosyal medya sayfası üstünden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dönük hakaret içeren paylaşımlar yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Mine Koraş adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı.

AK Parti broşürü dağıtan genci videoya kaydedip rencide ettiği iddiasıyla gündeme düşen Mine Koraş hakkında sosyal medya sayfası üstünden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dönük hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla soruşturma açılmıştı.

Soruşturma çerçevesinde dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Koraş, emniyetteki işlemlerinin sonrasında Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayına gönderildi.

KORAŞ HAKKINDA ADLİ KONTROL HÜKÜMLERİ UYGULANDI

Mahkeme sorgusu sona eren şüpheli Mine Koraş hakkında haftada bir gün imza verme ve yurt dışı çıkış yasağı biçiminde adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal