Tesettürlü Kadınlara Saldıran Kadın Kendini Savundu

Adana'da başörtülü kadınlara saldıran kadın kendini "Siz de milleti birbirine düşürmek için Allah’tan aranıyorsunuz. Benim de ailem kapalı. Onlar önce bana saldırdı” diyerek savundu.

30.03.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-13:51) Tesettürlü Kadınlara Saldıran Kadın Kendini Savundu

Adana Seyhan'a bağlı Toros Mahallesi Mavi Bulvar üzerinde 27 Mart Çarşamba günü meydana gelen olayda Zübeyde G. (50) adlı kadın, kaldırımda yürüyen başörtülü kadınlar Yaren Demir (19) ve Sümeyye Öztekin'e (20) önce sözlü, sonra da fiziki saldırıda bulundu.

Yaren Demir'in yüzündeki peçeyi açmaya çalışan Zübeyde G. kadını yüzünden yaraladı. Tesettürlü kadınlar, kendilerine saldıran Zübeyde G.'den şikayetçi oldu.

"BENİM DE AİLEM KAPALI" SAVUNMASI

Gözaltına alınan Zübeyde G., sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Kurumuna getirildi. Burada gazetecilerin “Neden saldırdınız?” sorusuna, “Siz de milleti birbirine düşürmek için Allah'tan aranıyorsunuz zaten. Benim de ailem kapalı. Ben yoldan geçerken onlar bana saldırdı. Ben de onlara ‘Bir daha bu sokaklarda gezemeyeceksiniz' dedim. Peçesini açmaya çalışmadım. Onlar bana gel deyince, bana saldıracaklar diye elimi kaldırım, yanlışlıkla oldu. Herkesin çoluğu çocuğu var. Kimseyi birbirine düşürmeyin” şeklinde yanıt verdi.

Zübeyde G., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal