Süleyman Soylu Açıkladı: 2024 Yerel Seçimlerinde Terör Konuşulmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; yaptığı açıklamada bitirmek üzere oldukları terörün, belediye seçimleriyle tekrardan ayağa kalkmasını istemediklerini, buna izin vermeyeceklerini ve halkımızın bu konuda dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

30.03.2019-13:52 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-13:28) Süleyman Soylu Açıkladı: 2024 Yerel Seçimlerinde Terör Konuşulmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında, terörü bitirme aşamasına geldiklerini kaydeden Bakan Soylu, ''Dağdaki teröristi bitiriyoruz, yok olma aşamasındalar. Ama ne hikmetse bu örgüte belediyelerden bir destek var. Belediye içine sızıp terör örgütünü tekrardan canlandırmak isteyenler var. Bu seçimi halkımızın iyi kavraması lazım. Bitirmeye yakın olduğumuz işe yeni baştan başlamanın maliyeti hepimiz için ağır olur'' dedi.

2024 SEÇİMLERİNDE TERÖRÜ BİTİRMİŞ BİR TÜRKİYE OLARAK, TERÖRÜ KONUŞMADIĞIMIZ BİR SEÇİM İSTİYORUZ

Hedeflenen şeye yaklaşıldığını ifade eden Bakan Soylu, bu hedefe ulaştıktan sonra ülkemizde terörün anılmadığı ve olmadığı bir seçim dönemini 2024'te yaşamak ve yaşatmak istediklerini kaydetti.

Soylu, dağlarda yok edilen teröristlerin belediyelere girenlerin desteğiyle terör örgütünü tekrar canlandırmaya çalıştıklarını, ama buna ne halkın nede kendilerinin müsade etmeyeceğini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal