Bor Deterjanı Nedir? Bor Deterjanının Faydaları Nelerdir? Boron Deterjan Fiyatları Ne Kadar?

Bor madeninden üretilen Boron deterjanının tanıtımı yapıldı. Tanıtımdan sonra vatandaşlar tarafından internette en çok aratılan Bor deterjanı nedir, faydaları nelerdir? Boron deterjan fiyatları ne kadar? sorularının cevapları haberimizde…

28.01.2019-15:52 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-15:46) Bor Deterjanı Nedir? Bor Deterjanının Faydaları Nelerdir? Boron Deterjan Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’nin ilk ve tek bor madeninden üretilen çamaşır deterjanı Boron, raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bunun üzerine vatandaşlar Boron ve bor madeni üzerine araştırmalar yapmaya başladı. Sizler için araştırmalar yaptık. Detaylar haberimizde…

Kısaca bor madeni ısılara karşı dayanıklı olan elementtir. Yaklaşık olarak 400 sene önce ortay çıkmış olan bor madeni bir çok alanda kullanılabilmektedir.  Dünyada ki en önemli bor madenleri Türkiye’de, Rusya’da ve ABD’de bulunmaktadır. Birçok alanda kullanılan maden askeri alanda, inşaatta, otomobil sektöründe ve bilgisayar sistemlerinde kullanılıyor. Ülkemiz dünya genelinde bor madenlerine %75’ine sahiptir.

Bor deterjanı ise ham maddesi bor olan doğal mineralli temizlik ürünüdür. Bor deterjanında kullanılan hammaddeler çevreye zarar vermez. Doğa dostudur ve geri dönüştürülebilir. Bor Deterjanı içerisine yer alan bor mineralleri ile çamaşır üzerinde yar alan lekelere etkisi dışında birçok malzemenin etkisini arttırmaktadır.

Bor deterjanında hammadde olarak, bor minerallerinin dışında soda, aktif oksijen ve bitkisel sabun kullanılmıştır.

Bor Deterjanının Faydaları Nelerdir?

-Tamamen doğal temizlik ürünüdür.

- İçerisinde zararlı her hangi bir kimyasal içermez.

-Alerjen etkili parfüm içermez.

-Bor Deterjanı içerisinde fosfat yer almaz.

-Ön yıkamasız temizlik sağlar.

-Bor deterjanı yıkanan çamaşırların rengini soldurmaz.

-Bor deterjanında kullanılan ürünler geri dönüştürülebilir maddelerden üretilmiştir.

-Evsel ve endüstriyel lekelerin temizlenmesinde etkilidir.

Boron Deterjan Fiyatları Ne Kadar?

Boron fiyatları daha belli olmadı. Fakat ürün fiyatının yıl içerisinde değişmeden kalacağı vurgulandı. Boron Deterjanının önümüzdeki dönemlerde fiyatının belli olmasını ve raflardaki yerinin alacağı belirtiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal