Makam Aracında Alkol Alan CHP'li Başkana Vatandaş Tepki Gösterdi

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Doğan Dağ'ın makam aracıyla ormanda alkol aldığına şahit olan vatandaşlar bu duruma sert çıktı.

28.01.2019-15:47 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-15:36) Makam Aracında Alkol Alan CHP'li Başkana Vatandaş Tepki Gösterdi

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinin Belediye Başkanı CHP'li Doğan Dağ, ormanlık bir alanda makam aracında alkol aldı. Dağ'ı böyle gören kişiler tepki göstererek bu anları kameraya çekti.

Söz konusu olay, geçtiğimiz gün öğren vakitlerinde Çakmaklar Mahallesi'nde yer alja ormanlık bir alnada yaşandı. Elde edilen bilgilere göre, Kıbrıscık Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Parti'li Doğan Dağ, yanınki 2 arkadaşıyla beraber belediyenin siyah plakalı resmi araçla Bolu merkeze bağlı Çakmaklar Çamlığı ormanlık kısmına gitti. Doğan Dağ ve arkadaşları burada beraber alkol almaya başladı. Bu esnada Doğan Dağ'ın resmi plakalı aracını gören kişiler bu vaziyete tepki vererek yaşananları kameraya çekti.

DEVLETİN MAKAM ARACI

Bu duruma göz yummayan bir vatandaş Dağ'ın yanına giderek, 'Başkanım kolay gelsin. Aklımıza takılan bir şey oldu. Bu araç devletin aracı. Sizin yaptığınız güzel bir şey mi?' dedi.

BAŞKAN: BÖYLE BİR HAKKIMIZ YOK MU?

Başkan Doğan Dağ da bu soru karşısında, 'Bazen de bir kendimizi rahatlatmamız gerekmiyor mu? Böyle bir hakkımız yok mu?" şeklinde konuştu.

ŞAHSİ ARACIN DEĞİL!

Tepkili vatandaş, 'Yok. Sizin öyle bir hakkınız yok. Bugün Pazar. Tatil günü. Bu araç senin şahsi aracın değil. Senin şahsi aracınla olabilir. Bu size halk tarafından tahsis edilmiş bir araç. Hafta sonu bu şekilde kullanamazsınız' şeklinde sert çıktı.

Belediye Başkanı Dağ, elindeki alkol dolu bardağı bırakmadan vatandaşa, 'Siz belediye kanununu biliyor musunuz? Ben 24 saat görevdeyim" demesi üzerine, vatandaş da "Votka, viski belediyenin kanunu bu mu?' yanıtını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal