Bolu'da Maske Cezası Yememek İçin Kaçan Şahıs Yakalandı

Bolu'da maske takmayan bir vatandaş uygulama yapan polislerden kaçmak istedi. Şahıs 100 metre ileride kaçtığı iş merkezinde ekipler tarafından yakalandı.

22.06.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:24) Bolu'da Maske Cezası Yememek İçin Kaçan Şahıs Yakalandı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında birçok ile maskesiz olarak sokağa çıkmak yasaklanırken, bu iller arasında Bolu da bulunuyor. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin işlek caddelerinde maske kontrolü yaptı. Ekipler, maske takmayanlar ve maskeyi gerektiği gibi kullanmayanlara (çeneye takma, kola takma) para cezası uyguladı. Polisleri gören vatandaşlar maskelerini gerektiği gibi takarken, polisler sık sık vatandaşlara uyarıda bulundu.

GAZETECİLERE SALDIRDI

Maske takmayan ya da maskeyi gerektiği gibi kullanmayan vatandaşlar ise kendilerini, "Ben buranın yabancısıyım." "Sigara içiyordum." ve "Maskemi almaya gidiyorum." şeklinde ifadeler kullanarak cezadan kurtulmaya çalıştı. Öte yandan, maskesiz olduğu için ceza yiyen bir genç gazetecilere saldırmaya çalıştı fakat ekipler genci engelledi.

Caddede yürüyen bir vatandaş da maskeyi burnu açık şekilde taktığı gerekçesiyle ceza uygulanmak üzere durduruldu. Ekipler başka işlemlerle ilgilenirken, bunu fırsat bilen şahıs 100 metre ileride bulunan bir iş merkezine kaçarak cezadan kurtulmaya çalıştı. Şahıs, ekipler tarafından yakalandı. 

Kent merkezindeki uygulamalar devam ederken, maske takmayan vatandaşlara 900 lira para cezası uygulanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal