Bindiği Otobüste Yaşlılara Yer Verilmesini İsteyen Genç, Dayak Yedi

İzmit-Kartal seferini yapan otobüse yaşlılarının binmesi sonrasına kendi yerini veren genç adam, diğer kişilerin yer vermemesine tepki gösterdi. Çıkan kavgada, geç adamın dudağı patladı.

23.07.2018-18:20 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-18:21)

İzmit-Kartal arasında sefer yapan 200 hatlı halk otobüsünde ailesiyle yolculuk yapan kişi, yaşlılara yer verilmediği için tepki gösteren kişiye saldırdı. Yaşanan kavgada, yaşlılara yer verilmesini talep eden darp edilirken kendisini suçlu hisseden çift ise gence teşekkür etti.

YAŞLILARA YER VERDİ DİĞER YOLCULARDAN DA YER VERMELERİNİ İSTEDİ

Kavga, 22 Temmuz Pazar günü İzmit-Kartal metrosu arasında yolcu taşıyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 200 hatlı halk otobüsünde meydana geldi. Kocaeli’de otomobil firmasında çalışan S.A. isimli genç, arkadaşıyla beraber İstanbul'a gitmek için 200 numaralı halk otobüsüne bindi. Vilayet durağında otobüse yaşlı bir çiftin bindiğini fark eden S.A. isimli genç, yaşlılardan kadın olana yer verdikten sonra, kadının eşine genç olanlardan birini kaldırıp oturmasını teklif etti.

YAŞLILARA YER VERİLMESİNİ İSTEYEN GENCE YUMRUKLA SALDIRDI

Bir yolcunun cep telefonu ile kayıt altına aldığı görüntülerde yaşlı adama kimsenin yer vermemesi üzerine genç, yer vermeye yanaşmayan gençlerin saygısızlığına tepki gösterdi. Bu esnada otobüste ailesiyle seyahat eden D.S. isimli kişi ise yaşlılara yer vermeyenlere tepkide bulunan S.A.'ya tepki gösterdi. Sözlü bir şekilde başlayan tartışmada yerinden kalkan D.S., yumrukla S.A. isimli gence saldırdı.

DARP EDİLEN GENCE DİĞER YOLCULAR SAHİP ÇIKTI

S.A.’nın arkadaşı ve D.S.'nin ailesinin de dahil olduğu olayda S.A., "Ben genç olarak yaşlılara yer vermek zorundayım. Siz de vereceksiniz" ifadelerini kullanarak olaya ilişkin tepkilerine devam etti. Yer verdiği yaşlı çift ve yolcular tarafından zor bir şekilde sakinleştirilen S.A., "Ben yanlış mı konuştum abi. Ben genç insan olarak yer verme mecburiyetim var abi" şeklinde konuşarak kendini savundu. Olayda gencin haklı olduğunu iddia eden yaşlı çift ve diğer yolcular, dudağı patlayan S.A.'yı sakinleştirmede zorluk çekti.

KAVGAYA POLİS MÜDAHALE ETTİ, YAŞLI ÇİFT İSE GENCE TEŞEKKÜR ETTİ

Kavga sonrasında otobüs şoförünün haber vermesinin ardından bir sonraki durakta polis ekipleri tarafından araç durduruldu. Kavgada dudağı patlayan S.A., acele bir işi olduğunu ifade den sonra şikayetçi olacağını polislere belirtti. Yaşlı çift ise S.A’ya teşekkür etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal