Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Başbakan Binali Yıldırım Esenler 6. Olağan İlçe Kongresinde Konuştu

Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti Esenler İlçe Başkanlığının 6. Olağan kongresinde konuştu. Başbakan konuşmasında Suriye operasyonundan da açıklamalara yer verdi.

14.04.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-15:36) Başbakan Binali Yıldırım Esenler 6. Olağan İlçe Kongresinde Konuştu

Başbakan Binali Yıldırım, "Bu sabaha karşı Amerikan 3’lü ittifakı operasyon düzenledi. Tabii bunu olumlu bir adım olarak görüyoruz. Ancak kalıcı olacak bir barış için çok daha fazlasına ihtiyaç var" dedi. Başbakan Yıldırım son günlerde dövizde kurlarında yaşanan artışla ilgili yaptığı açıklamada ise; kurlardaki dalgalanmanın ve etkilerinin sınırlı olacağı yönünde şeklinde konuştu.

BU GÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ

Geçtiğimiz günlerde Suriye'de alçak rejim kimyasal silahlarla çocukları ve masum insanları katletti. Birden bire dünyanın vicdanı olarak kendilerini gören ülkeler seslerini yükselttiler. Peki 7 yıldır  Suriye'de insanlar katlediliyor, vahşet devam ediyor, siz sadece kimyasal silah kullanıldığı zaman mı, insanlığınız aklınıza geliyor? Bugüne kadar neredeydiniz. Suriye'de tek ülke barış için, terörün yok edilmesi için, insanlık için gece gündüz çalışıyor. O ülkenin adı Türkiye, o liderin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır. 

METRO YAPIMINA DEVAM

Başbakan Binali Yıldırım, metro hatlarının İstanbul içerisinde Büyükşehir Belediyesi ve bir diğer  kısmı da Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapıldığını söylerken, Yenikapı, Başakşehir, Beşiktaş ve Mahmutbey hatlarının yapımının devam edildiğini ve en kısa zaman içinde bu hatlarında açılağını söyledi.

Yıldırım, Türkiye'yi ve İstanbul'u yüksek hızlı tren ağlarıyla donattıklarını dile getirerek, 25 Temmuz 2014'te hizmete alınan İstanbul-Ankara hızlı trenini şu ana kadar 15 milyon vatandaşın kullandığını söyledi. 29 Ekim 2013'te açılan asrın projesi Marmaray'ı hizmete aldıklarını belirten Başbakan Yıldırım, Asya Kıtası'nı Avrupa Kıtası'na denizin altından bağladıklarını, iki kıta arasını geçilen süreyi Sirkeci'den Üsküdar'a 4 dakikaya indirdiklerini bildirdi.

ESENLERDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Başbakan Yıldırım, Esenler'in her zaman AK Parti'ye destek verdiğini ile ilgili konuştu. Bu kongreyle Esenler'de bir bayrak değişimi yaşandığını AK Parti'de ilçe Başkanı Gökhan Taran'ın görevi Umut Özkan'a devrettiğini belirterek hem Taran’a hemde Özkan'a teşekkür etti.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;