Bakan Soylu'dan Rakka Çıkışı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

17.10.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-11:22) Bakan Soylu'dan Rakka Çıkışı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

Süleyman Soylu, 'Keşke Rakka'ya gidebilseydik, keşke oralarda bulunabilseydik. Bunun önemi bundan 3-5 sene geçtikten sonra daha fazla belli olacaktır.

HDP'YE MESAJ!

Birtakım belediyelerin yeniden HDP'ye geçeceği iddia ediliyor. Diyelim ki geçti, ne dediklerini biliyor musunuz? İfadeleri şu şekilde, '31 Mart'tan sonra belediyeler bizde; eğer buralarda çalışmak istiyorsanız ailenizden bir kişiyi şimdiden dağa yollayın.' Şimdi ben devletim, ne yapmam gerek. Seyredeyim mi, seyredelim mi? Oturmuşlar Kandil'de, acaba 31 Mart seçimlerinde muhtar kimi belirleriz hesabı yapıyorlar. Benim işim 31 Mart'tan sonra değil, devlet olarak bizim amacımız 31 Mart'tan önce harekete geçebilmektir. Onların muhtar tayin etmeden PKK'yla irtibatlı-iltisaklı muhtarları belirleyip ona göre çalışalıyız.

FETÖ AÇIKLAMASI

Ankesör ve ardışık aramalarla bağlantılı çok tuhaf bir şey var, burada ele geçirdiklerimizden yüzde 30’un üzerindekiler itirafçı oluyor ve 'Evet' diyor 'Biz böyleyiz'. Milletimiz şunu iyi bilsin, bu konuda mesele devletin kontrolü altındadır.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal