BAE Veliahtı'nın Paralı Gazetecisi İzmir'e Saldırdı!

BAE Veliaht Prensi Zayed’in 'paralı gazetecisi' olan Hamad Al Mazrouei, İzmir depremi için ''Cuma günü Türkler camilerde Fransa'ya beddua okudu. Allah dualarını kabul etti, İzmir yıkıldı'' ifadelerini kullandı.

31.10.2020-10:49 - (Son Güncelleme: 31.10.2020-10:37) BAE Veliahtı'nın Paralı Gazetecisi İzmir'e Saldırdı!

BAE Veliaht Prensi Zayed’in 'paralı' gazetecisi Hamad Al Mazrouei, İzmir'deki depremi fırsat bilip, haince açıklamalarda bulundu.

Yakın zamanda Hz. Muhammed'e yönelik kullandığı hakaret ifadeleriyle gündeme gelen paralı gazeteci, şimdi de İzmir'e saldırdı.

Al Mazrouei, İzmir'deki depremin ardından, "Cuma günü Türkler camilerde Fransa'ya beddua okudu. Allah dualarını kabul etti, İzmir yıkıldı"ifadelerini kullanarak bir gönderi paylaştı.

BAE-İsrail ilişkileri güncellenince Müslüman karşıtı tavrı da gün yüzüne çıkan Hamad Al Mazrouei, İsrailli bir gazeteye röportaj vererek alçakça ifadelerle Peygamber Efendimiz’e (S.A.V.) suçlamalar yöneltmişti. Peygamber Efendimize ‘Hayber'de Yahudilere haksızlık etme’ iftirasını atan Mazrouei, ''Onları Medine’den kovdu. 629’da Medine’den ihraç edilen Hayber Yahudileri için İsrail’den özür diliyorum'' demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal