Ayşenur Arslan Fransa Boykotuna Karşı Çıktı!

İslam'a gardını alan Fransa'ya karşı Türkiye, Fransız mallarına boykot hareketi başlattı. Tüm Türkiye Müslümanlara yapılan bu saldırıyı boykot ile protesto ederken Halk TV'den Ayşenur Arslan, bu durumu sert eleştirdi.

29.10.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-13:31)

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan da ''Şimdi ben, buradan milletime sesleniyorum. Nasıl ki Fransa 'Türk markalı mal satın almayın' diyorsa ben de şimdi buradan milletime sesleniyorum. Sakın Fransız markalara asla iltifat etmeyin, bunları sakın almayın.'' açıklamalarıyla Fransa'ya karşı Türk milletini boykota davet etmişti.

Peygambere hakaret eden Fransa'ya tepkisiz kalmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransız malları için bir boykot hareketi başlattı.

Halk TV'de yayın yapan Ayşenur Arslan'ın programında bu konu masaya yatırıldı. Arslan, Cumuhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa'ya boykot çağrısını eleştirdi.

Ayşenur Arslan, Hz Muhammed'e (SAV) hakaret eden Fransız dergisine, İslam aleminden tepki gösteren tek ülkenin Türkiye olduğunu, ekonomik sıkıntı yaşamamak için sert çıkış yapılmamasından yana olduğunu belirtti.

Arslan, hakaret karikatürleri sonrası boykot çağrısına ''O karikatürler her şey çok çirkin olabilir. Ama siz bunun karşılığında İslam aleminden ses çıkartan tek ülke olup ekonominizi daha da sıkıntıya sokmayı nasıl göze alıyorsunuz canım, nasıl göze alıyorsunuz?'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal