Alaattin Çakıcı ile İrtibatı Olduğu Tespit Edilen 24 Kişi Gözaltına Alındı!

Cezaevinde olan ve MHP lideri Bahçeli'nin af talebi ile gündeme gelen Alaattin Çakıcı'yla irtibatı olduğu tespit edilen 14 şüpheli yapılan operasyonla gözaltına alındı.

16.11.2018-13:51 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-14:25)

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile teması olduğu tespit edilen 24 şüpheli, 11 şehirde yapılan operasyonlarla gözaltına alındı.

BAHÇELİ'NİN ÇAKICI'YI ZİYARETİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı hastanede ziyaret etmiş ve tespih hediye vermişti. Çakıcı için af isteğini söyleyen Bahçeli mesele ile alakalı şu şekilde konuşmuştu:

"Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara mensupları olarak tanınan mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz 100 bin ülkücünün imzasıyla aday olsaydı, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya olacak mıydı?"

ALAATTİN ÇAKICI KİMDİR?

Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türkiye ve Avusturya polisiyle beraber yapılan bir operasyonla, modacı Canan Yaka ile sanatçı Selçuk Ural'ın kızı Aslı Ural'la beraber Fransa'nın Nice şehrinde yakalandı. Çakıcı'nın üstünden Nedim Caner ismine hazırlanmış kırmızı bir pasaport ve 17 bin dolar çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal