AK Parti'li Ünal'dan 'Sosyal Medya Yasası' Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kamuoyunda 'sosyal medya yasası' olarak bilinen düzenlemenin bugün uygulamaya konduğunu ifade ederek, 'Türkiye'de temsilcilik açmak zorunluluğu getiren yasa ile hukuki ve mali muhataplık oluşacak.' diye konuştu.

01.10.2020-16:31 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-16:21) AK Parti'li Ünal'dan 'Sosyal Medya Yasası' Açıklaması
Mahir Ünal, sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden kamuoyunda 'sosyal medya yasası' olarak bilinen 'İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'a ilgili yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

'55 milyon sosyal medya kullanıcısı vatandaşımızın sosyal ağlarda temel hak ve özgürlüklerinin güvence altına alınması için düzenlenen 'sosyal medya yasası' bugün yürürlüğe girdi. Türkiye'de temsilcilik açmak zorunluluğu getiren yasayla hukuki ve mali muhataplık oluşacak.'

Düzenleme ile sosyal medya üzerinden oluşan dezenformasyonun önüne geçileceğini, özel yaşamın gizliliğinin ve şahsi verilerin güvenceye alınacağını ifade eden Ünal, şu açıklamada bulundu:

'Bu mesele siyasi değil tamamen milli güvenlik ve milli egemenlik meselesidir. Unutmayalım, koruduğumuz haklar hepimizin hakları.'
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal