AK Parti Trabzon Adayı Murat Zorluoğlu, MHP'nin 50. Yılını Kutladı

AK Parti'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Zoruloğlu, twitter hesabından paylaştığı video ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 50. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

09.02.2019-20:19 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-20:22)

Milliyetçi Harket Partisi'nin 50. kuruluş yıl dönümü bugün kutlandı. AK Parti'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Zorluoğlu da paylaştığı video ile MHP'nin 50. yılını kutladı. 

Adana’da yapılan kutlamalar çerçevesinde Atatürk Parkı’nda, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve diğer ilgililerin katılımıyla, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.  Devlet Bahçeli ise MHP’nin 1969’da ilk kongresini de yaptığı Menderes Spor Salonu’nda yapılan 50. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında açılan sergiyi geldi.  Burada sergilenen, ilk kongreden ve partinin çeşitli mitinglerinden fotoğraflar ile bazı seçim afişlerini inceleyen Bahçeli, ilgililerden bilgi aldı.

BAHÇELİ’DEN PARTİDEN KOPANLARA 50. YIL ÇAĞRISI

Aramızdan bir biçimde kopup giden, samimi pişmanlık yaşayan, gözü hâlâ üç hilalde olan, yuvasının hasretini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Onlara yalnızca kapımızı değil, gönlümüzü de açıyoruz. 9 Şubat 1969’dan 9 Şubat 2019’a dek herhangi bir nedenden dolayı küsen, kızan, kırılan kardeşlerime diyorum ki; kavuşmak için vazgeçilmez yeminle 50 senelik emanet hepimize yetecek. Gelin vebale daha fazla ortak olmayın. Gelin milli bekamızın bu zamanki mücadelesine katılın. El birliği yapalım, ülkü birliği yapalım; ne kadar işbirlikçi ve terör sevici varsa yakalarından tutalım.

AK PARTİ TRABZON ADAYINDAN ANLAMLI KLİP

Kutlamalara AK Parti'den de bir çok isim katkı sağladı. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere bir çok partili yayınladıkları mesajlarla MHP'nin 50. yılını kutladı. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Zorluoğlu da paylaştığı video ile Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarının 50. yılını kutladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal