Kartal'daki Enkazdan Yaralı Çıkan Kadın Yaşadıklarını Anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da çöken binadan yaralı kurtarılanları hastanede ziyaret etti. Enkazdan kurtulan bir kadın, Erdoğan'a, "Eşim enkazda yanımda can verdi. Ben çok duygusal insanım ayakta duramazdım ama Allah öyle bir sabır verdi" diye konuştu.

09.02.2019-19:19 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-19:11) Kartal'daki Enkazdan Yaralı Çıkan Kadın Yaşadıklarını Anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdaki denetimlerinin sonrasında Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Erdoğan, enkazdan kurtarılan 9 yaşındaki Mahmut Tayyip Alemdar'ı yoğun bakımda ziyaret etti. Erdoğan, küçük Tayyip'e "Bana gel demedin mi? Nasılsın?" diye sordu. Tayyip, ise Erdoğan'a "İyiyim" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da çöken binanın enkazında denetimler yaptı. Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya eşlik etti.

"KIZIMLA, HEMŞİRE ADAYI, İKİMİZ KALMIŞTIK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdaki denetimlerinin sonrasında Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Erdoğan burada çöken binadan kuratılanları ziyaret etti. Erdoğan bina enkazında kurtulan ve tedavisi süren bir kadınla sohbet etti. Kadın, şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Beyim emekli oldu, bir ev alalım dedik. 200 bin lirayı yatırdım oraya, temel attı, ateş yaktı oraya. Tak tak çıktı, 2 yılaa bana verdi. Zaten 5 kattı, 7 kat niçin yapıyorsun onu" dedi. 2. katta olduğunu söyleyen başka bir kadın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Mucize kurtuldum. Eşim yoktu evde, camiye gitmişti. Kızımla, hemşire adayı, ikimiz kalmıştık. O da diğer hastanede şu anda" biçiminde olanları anlattı. Enkazdan ilk çıkarılanlardan birisi ise, "Eşim enkazda yanımda hayatını kaybetti. Ben çok duygusal insanım ayakta duramazdım fakat Allah öyle bir sabır verdi" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kaç saat kaldın enkazda?" sorusuna Sağlık Bakanı "İlk çıkanlardan, 3 saat kaldı" cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal