AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş Açıklaması: 28 Ayrı Dava Var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş hakkındaki iddialar ile alakalı konuştu. Çelik, "2015'ten bu vakte dek Mansur Yavaş ile bu vatandaş arasında iddialarla alakalı 28 ayrı soruşturma, dava var. Mansur Yavaş'ın ve CHP Genel Başkanı'nın bu vakitten sonra açıklama yapması gerektir" dedi.

11.03.2019-12:51 - (Son Güncelleme: 11.03.2019-12:45) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş Açıklaması: 28 Ayrı Dava Var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar:

CHP'nin Türkiye'nin kalbine, Ankara'ya belediye başkan adayı olarak seçtiği kişinin sahte senet işlemi yaptığı, yargı sonucunda Mansur Yavaş'ın para cezasına çarptırıldığı ve bunun Yargıtay tarafından onandığı meydana çıkmıştır.

2015'ten bu vakte dek Mansur Yavaş ile bu vatandaş arasında iddialarla alakalı 28 ayrı soruşturma, dava var. Resmi evrakta sahtecilik, şantaj ve menfaat temini, yargı içerisinde örgüt kurmak ile alakalı süreç sürüyor. Mansur Yavaş hakkında süren bir ceza davası olduğu da ifade edilmektedir.

Mansur Yavaş'ın ve CHP Genel Başkanı'nın bu vakitten sonra açıklama yapması gerektir. Sahte bir senetle icra takibi yapmış mıdır, yapmamış mıdır?

Mansur Yavaş alacağım var diyor, hangi hizmetin bedeli olarak alacağı vardır?

Hakkında iddia olan biri hala aday gösterilecek mi?

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal