AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım YSK'nın Seçim Kurulu Kararını Değerlendirdi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, YSK'nın İstanbul'daki seçim kurulu başkanları ile alakalı verdiği kararı değerlendirdi. Yıldırım, "Bu karar yapılacak seçimlere şimdiden soru işareti oluşturmuştur" dedi.

03.06.2019-17:43 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-17:35)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 'Seçimin tekrarlanmasına YSK karar verirken birçok neden saydı. Durum böyleyken bir taraftan sorumlu tuttuğu, suçladığı insanları yapılacak bir seçimde yeniden seçimde vazife yapabilir diye karar vermesi yapılacak seçimlere şimdiden soru işareti oluşturmuştur" dedi.

"UMARIM YSK BU KARARINDAN VAZGEÇER"

Küçükçekmece'de esnaf ziyareti yapan Binali Yıldırım, gazetecilerin sorularını cevapladı. Yıldırım, YSK'nın ilçe seçim kurulu başkanları ile alakalı vermiş olduğu kararla ilgili şunları kaydetti:

"Bu karar fevkalade talihsiz bir karardır. Çünkü seçimin tekrarlanmasına YSK karar verirken birçok neden saydı. Bunlardan bir tanesi de bu seçimdeki yolsuzluğa, usulsüzlüğe, yanlışlara neden olan her kimse bunların hakkında suç duyurusunda bulunulmasını karara bağladı. Durum böyleyken bir taraftan sorumlu tuttuğu, suçladığı insanları yapılacak bir seçimde yeniden seçimde vazife yapabilir diye karar vermesi yapılacak seçimlere şimdiden soru işareti oluşturmuştur. Partimiz bu karara itirazını yapmıştır. Ümit ederim YSK bunu aklıselim ile değerlendirir ve oy verecek milyonlarca seçmenin kafasını karışıklığa neden olacak bu işten vazgeçer."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal