43 İlin Geçiş Noktası Olan Kırıkkale'de Trafik Yoğunluğu Yaşanıyor

9 günlük bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara akın etti. Trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi de Kırıkkale. "Kilit Kavşak" olarak bilinen Kırıkkale, 43 ilin geçiş noktasında yer alıyor.

03.06.2019-17:11 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-17:01)

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında olan ve 'kilit kavşak' olarak isimlendirilen Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı'nın arefe gününde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Günlük 100 bin aracın geçiş yaptığı 'kilit kavşak'da zaman zaman trafik durma noktasına geliyor. Trafik birimleri hem havadan hem de karadan trafik denetimlerine devam ediyor. Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya da trafik denetimlerine katılarak, görevlilerden bilgi aldı.

Ramazan Bayramı sebebiyle verilen 9 günlük tatili değerlendiren gurbetçiler, memleketlerine gitmek için arefe gününde de yollara akın etti. 43 ilin bağlantı noktasındaki 'kilit kavşak'ta trafik yoğunluğu sürüyor. Günlük yaklaşık 100 bin aracın geçtiği Kırıkkale-Samsun karayolunda olan yoğunluk sebebiyle zaman zaman trafik durma noktasına geliyor. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisi birimleri yoğunluk karşısında almış olduğu önlemlerle hummalı bir biçimde çalışmalarını gece-gündüz hem havadan hem de karadan sürdürüyor.

Kırıkkale Bölge Trafik Denetleme Şubesi önündeki denetimlere katılan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu'dan trafik yoğunluğuyla alakalı bilgi aldı. Daha sonra bayram yolcuğuna çıkan sürücülerle sohbet etti. Uzunkaya, sürücülerin dikkatli seyretmeleri hususunda uyarılar yaptı. Araçlardaki çocuklara da trafik karnesi, kırmızı düdük, şapka, tişört hediye etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal