AK Parti İl Başkanı MÜSİAD'ı Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak, İl Başkan Yardımcıları Binali Cebeoğlu, Habib Cangi ve Yaşar Güneş, İl Genel Meclis Adayları Süleyman Ağın ve Hüseyin Şahin, Belediye Meclis Adayları Raif Kalekahyası ve Cengiz Babaoğlu, SOCAR eski CEO, İzmir üyesi Kenan Yavuz, Müsiad Temsil

23.02.2019-14:40 - (Son Güncelleme: 23.02.2019-14:34) AK Parti İl Başkanı MÜSİAD'ı Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak, İl Başkan Yardımcıları Binali Cebeoğlu, Habib Cangi ve Yaşar Güneş, İl Genel Meclis Adayları Süleyman Ağın ve Hüseyin Şahin, Belediye Meclis Adayları Raif Kalekahyası ve Cengiz Babaoğlu, SOCAR eski CEO, İzmir üyesi Kenan Yavuz, Müsiad Temsilciliğini ziyaret etti.

Bayburt Başkanı Erdal Şentürk,Başkan Yardımcısı Nazmi Mazlum,Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Topsakal,Emre Bayrak,Fatih Durgut, Muhsin Bahadır,Sefa Özbek,Üye Murat Kaldırım,İstanbul üyesi Remzi Dursunkaya ve Temsilcilik Müdürü Naci Ahıskalıoğlu, AK Parti yönetiminin karşıladı.

ZİYARETİN GÜNDEM KONUSU

Samimi bir ortamda yapılan konuşmaların gündeminde, Bayburt'un sorunları nelerdir? Çözümleri nasıl olmalıdır? Siyasetçiler ve iş adamları olarak sık sık bir araya gelip, Bayburt'a neler katabiliriz gibi konular vardı. Görüşmede, Bayburt'un yarınlarının güzel olması için herkesin çok sıkı bir şekilde çalışması gerektiği sonucuna varıldı.

Bayburt Başkanı Erdal Şentürk tarafından yapılan konuşmada, 'Bayburtumuza kazınımları olacak yeni oluşumlar içerisindeyiz,değişik sektörlerde değerli iş adamlarımızla çalışmalarımız sürüyor inşallah hayırlara vesile olur' ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal