Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'i Alalım, Pırıl Pırıl Yapalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tersane İstanbul açılışında CHP'ye yüklendi. İzmir'i alacaklarını söyleyen Erdoğan, " 'Belediyecilik AK Parti'nin işidir.' biz İzmir'i alalım, pırıl pırıl bir duruma getirelim" dedi.

23.02.2019-13:49 - (Son Güncelleme: 23.02.2019-13:40) Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'i Alalım, Pırıl Pırıl Yapalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tersane İstanbul açılışında, gündem ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

"AK PARTİ İZMİR'İ ALIP PIRIL PIRIL BİR HALE GETİRECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Körfezi'nin şu anki durumunun pek de iyi olmadığını söyleyerek, "İzmir Körfezi'ne bakın. Haliç'in eski durumu neyse İzmir Körfezi'nin duruma da bu. İşte o nedenle diyoruz ki 'Belediyecilik AK Parti'nin işidir.' biz İzmir'i alalım, pırıl pırıl bir duruma getirelim." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

NEREDE HAYIRLI BİR İŞ VAR KARŞISINDA CHP VAR

Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" biz de bununla övünmek istiyoruz. Avrasya Tüneli'ni mahkemeye götürdüler, Marmaray'ı önlemeye çalıştılar, YSS Köprüsü'nün yapılmaması için sokak olayları düzenlediler.

Nerede hayırlı bir iş var, karşısında CHP'yi görürsünüz. Atatürk Kültür Merkezi projesinde de yaptılar. Gene amaçlarına ulaşamadılar fakat CHP bize 6 sene kaybettirdi. İsteseler de istemeseler de AKM'nin temelini bir opera binası olarak attık. Bugün de bu işin temelini atıyoruz. Böyle bir vakit kaybı da olsa projenin bu aşamaya gelmesini önemli görüyorum.

BİZE TARİH VE MEDENİYET DERSİ VERMEYE KALKTILAR

'Zulüm 1453'te başladı' diyenler bize tarih ve medeniyet dersi vermeye uğraştılar.

YILMADIK YOLA DEVAM EDİYORUZ

Burası İstanbul'un Fethi'nde kadırgaların Haliç'e indiği yerdir. Burada bugün temel atıyoruz. Her türlü provakasyonları denediler. Biz yılmadık yola devam ettik, ediyoruz da.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal