Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne Sert Çıktı: Vurur Geçeriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler için Muğla'da miting yaptı. Erdoğan Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne sert çıkarak, "Büyükşehir Belediyesi, Milas'taki bağlantı yolunu yapmamakla direniyor. Böyle giderse dinlemeyiz, vurur geçeriz" dedi.

22.02.2019-14:56 - (Son Güncelleme: 22.02.2019-17:02) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne Sert Çıktı: Vurur Geçeriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Muğla mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne tepki göstererek, "Büyükşehir Belediyesi, Milas'taki bağlantı yolunu yapmamakla direniyor. Böyle giderse dinlemeyiz, vurur geçeriz" dedi.

"ŞİMDİ BURADAN MÜJDEYİ VERİYORUM"

Erdoğan konuşmasının devamında "Şimdi buradan müjdeyi duyuruyorum" Muğla'nın 2050 senesine dek içme suyunu karşılayacak projeye bu sene başlıyoruz" sözlerini kullandı.

"ADAM KOLTUĞA ACAYİP YAPIŞMIŞ"

İsim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Erdoğan, "Adam koltuğa acayip yapışmış. Dünyanın hiçbir tarafında hiçbir siyasetçi bu kadar mağlubiyetin ardından o koltukta o kadar durmaz" biçiminde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Muğla'ya 20 katrilyon yatırım gerçekleştirdik. Muğla'ya yeni bir stad ve mevcut stadın yerini de millet bahçesi yapma projesi devam ediyor. Millet bahçesinin bir tarafına da bir millet kıraathanesi yapacağız. Bu CHP var ya ben kıraathane diyorum, onlar kumarhane sanıyor. Bunlar kumarla meşguller Kıraathane ne diye sorsan anlamazlar, kıraathane okuma evidir. Burada her türlü hizmet olacak. Benim gençlerim orada dersini çalışacak, çayını kahvesini içecek.

"GEÇEN YIL 4,5 MİLYON TURİST GELDİ"

Sizin için yollar inşa ettik. Ulaşımda bölünmüş yol uzunluğunu 16 yılda 90 km'den 450 km'ye çıkardık. Milas Bodrum ve Dalamaman havalimanlarına yeni dış hatlar terminal binası yaparak büyüttük. Dalaman Havalimanı'mızın yolcu trafiğini 4,5 milyon yolcuya çıkardık. Ören ve Turgutreis yat limanlarını kentimize kazandırdık. Geçen sene Muğla'ya 4,5 milyon turist geldi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal