TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç Yeni Parti İddialarına Cevap Verdi

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, yeni parti iddiaları ile alakalı açıklamalar yaptı. Bu hayatta affetmeyeceği bir tek şey olduğunu söyleyen Arınç, "AK Parti'nin karşısında bir başka parti kurup da, onunla AK Parti ile mücadele etmeye kalkışmaları affedilecek bir şey değildir" dedi.

22.02.2019-14:54 - (Son Güncelleme: 22.02.2019-14:47) TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç Yeni Parti İddialarına Cevap Verdi

Eski Başbakan Yardımcısı ve TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti'den ayrılan kişilerin yeni parti kuracağı iddialarıyla alakalı, "Affetmeyeceğim bir tek şey var; AK Parti'nin karşısında bir başka parti kurup da, onunla AK Parti ile mücadele etmeye kalkışmaları affedilecek bir şey değildir. Benim, bu yaşımdan sonra artık bana bu şerefleri veren partiye ve Genel Başkana bağlı olmaktan başka bir alternatifim yok ve bunu da şerefle taşıyacağım" dedi.

Milli Nizam, Milli Selamet, Refah ve Fazilet partileri ile AK Parti'de kritik vazifeler yapan, Eski Başbakan Yardımcısı ve Meclis Eski Başkanı Bülent Arınç, gazeteci Ömer Şahin'in kaleminden bugün piyasaya çıkan, kendi yaşamının anlatıldığı 'Küçük Erbakan' kitabı ile alakalı konuştu. Arınç, siyasete 1969'da girdiğini, bu tarihin Necmettin Erbakan'ın Konya'dan bağımsız aday olduğu tarih olduğunu ifade etti. Arınç, Ankara Hukuk Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisiyken Konya seçimlerine bizzat katıldığını, sonra kurulan Milli Nizam Partisi'nde gençlik kollarında görev yaptığını, sonrasında Milli Selamet Partisi'nde Manisa'da il başkanlığı, Refah Partisi'nde Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliği ve milletvekilliği vazifeleri yaptığını, AK Parti'de 3 dönem milletvekillik yapmasının ardından 7 Haziran 2015 seçimleriyle siyasi yaşamının noktaladığını kaydetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal