Fransa'daki grev Türkiye'yi vurdu: THY'nin yarınki seferleri iptal!

Türk Hava Yolları (THY), Fransa'da yaşanan yer hizmetleri ve güvenlik personelinin grevi sebebiyle yarın icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal ettiğini duyurdu.

25.04.2024-13:35 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-17:16) Fransa'daki grev Türkiye'yi vurdu: THY'nin yarınki seferleri iptal!

Türk Hava Yolları (THY),'nin yarın yapılacak bazı seferlerinin iptal edilmesi kararı, Fransa'da yer hizmetleri ve güvenlik personelinin grev nedeniyle yaşanan olası aksamaları önlemek amacıyla alındı. Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine icra edilmesi planlanan seferlerde yaşanabilecek olası gecikmeler ve aksamaları önlemek için karşılıklı iptal kararı alındı.

Uçuşlarla ilgili güncel durumu öğrenmek isteyen yolcular için THY'nin resmi internet sitesinde güncel bilgilendirme yapılacağı belirtildi. Yolcuların seyahat planlarını olumsuz etkilememek adına THY yetkilileri, uçuş detayları ve güncel durum için internet sitesini sık sık kontrol etmeleri konusunda uyarıda bulundu.


Grevler uçuşları etkiledi

Fransa'da yer hizmetleri ve güvenlik personelinin grevi, hava trafiğini olumsuz etkileyebilecek nitelikte olup, bu tür grevlerin seyahat planlarına gecikme ve iptal riski oluşturabileceği bilinmektedir. THY'nin bu tedbiri, müşteri memnuniyetini korumak ve seyahatlerin sorunsuz gerçekleşmesini sağlamak amacıyla alındığı belirtiliyor.

Yolcuların, seyahat öncesinde THY'nin internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden uçuş detayları ve güncel durumu kontrol etmeleri, olası gecikme ve iptaller nedeniyle mağduriyet yaşamamaları adına önem taşımaktadır.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal