Sağlık Bakanı Koca, Yıldız Tilbe'nin İlaç Talebine Yanıt Verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şarkıcı Yıldız Tilbe'nin "Domuz yemiyoruz neden domuz gribi oluyoruz?" sorusuna ve ücretsiz ilaç isteğine cevap verdi. Koca, "Yıldız Hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz alabilir.'' dedi

22.02.2019-13:56 - (Son Güncelleme: 22.02.2019-13:53) Sağlık Bakanı Koca, Yıldız Tilbe'nin İlaç Talebine Yanıt Verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şarkıcı Yıldız Tilbe'nin "Domuz yemiyoruz neden domuz gribi oluyoruz?" sorusuna ve ücretsiz ilaç isteğine cevap verdi. Koca, "Yıldız Hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz alabilir. Gripten korunmanın en önemli unsuru elleri sık sık yıkamak, istirahat ve bol sıvı" şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Geçen haftalara kıyasla yüzde 20'ye yakın grip hastasının azaldığını söyleyebilirim. Bizde giderek daha da azalan fakat Avrupa'da Almanya ve Fransa'da hala etkisini gösteren bir salgın. Bizim için şu anda bir risk oluşturmuyor. Buna ilişkin grip eylem planımız devrede. Sanatçımıza geçmiş olsun temennilerimi buradan iletmiş oluyorum. Sayın Yıldız hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz zaten alabilir veya herhangi bir hekim reçete yazdığında geri ödeme kurumu bunu ödüyor ama gripten korunmanın en önemli unsuru elleri sık sık yıkamak, istirahat ve bol sıvı" sözlerini aktardı.

YILDIZ TİLBE'NİN AÇIKLAMASI 

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız Tilbe, "Domuz yemiyoruz neden domuz gribi oluyoruz? Bu virüsten kurtulmak sağlıklı olmak istiyoruz. Millet olarak hastayız, ne olacağız böyle, bize yazık değil mi? Hastalıktan yorgun düştüm. Sağlık Bakanlığı bize bedava hayrına Allah rızası için ilaç dağıtsa ya, valla, lütfen" sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal