Son Dakika! Medikal fabrikasında yangın: O anlar vatandaşın kamerasına yansıdı!

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bulunan bir medikal fabrikada meydana gelen yangın büyük panik yarattı. Yangın, sanayi bölgesinde yer alan fabrikanın dış cephesinde bilinmeyen bir nedenden dolayı başladı.

25.04.2024-17:28 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-17:35) Son Dakika! Medikal fabrikasında yangın: O anlar vatandaşın kamerasına yansıdı!

Ankara'da meydana gelen Yangın sırasında fabrika civarında bulunan vatandaşlar, cep telefonlarıyla korku dolu anları kaydetti. Videolarda alevlerin yüksekliği ve dumanın etkisiyle fabrikanın çevresindeki alanın nasıl karanlık bir hale geldiği görülüyor. Panik içindeki vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesini endişeyle izledi.

İtfaiye ekipleri hızla olaya müdahale etti

Yangın ihbarının ardından olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere kısa sürede müdahalede bulundu. Yangının diğer bölümlere sıçraması önlenirken, ekipler yangını kontrol altına almaya çalıştı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, inceleme başlatıldı.


Vatandaşlar panik içinde sokaklara döküldü

Yangın haberinin duyulmasıyla birlikte bölgeye gelen vatandaşlar, fabrika çevresinde toplanarak yangını endişeyle izledi. Bazı vatandaşlar, yakınlarının fabrikada çalışıp çalışmadığını öğrenmek için endişeli bir şekilde itfaiye ekiplerine yönelik bilgi almak için bekledi.

Olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi. İlk belirlemelere göre, yangın nedeniyle herhangi bir yaralanma olmadı. Ancak, dumanın etkisiyle solunum yoluyla ilgili sorun yaşayan bazı vatandaşlar için sağlık ekipleri hazır bekliyor.

Fabrika sahibi ve çalışanlar endişeli

Fabrikanın sahibi ve çalışanları, yangının ardından büyük bir şok yaşadı. Fabrika sahibi, olayın sebebini araştırmak üzere yetkililere başvururken, çalışanlar da yaşadıkları endişeyi gizleyemedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, fabrikada meydana gelen maddi hasarın boyutu henüz belirlenemedi. Yangının sebebi ve hasarın boyutu konusunda incelemeler devam ediyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal