Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın Kirli Oyununu Ortaya Çıkardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında Millet İttifakı'nın yaptığı bir oyuna dikkat çekerek, Ankara'da çok ilginçtir, zillet ittifakı adayının resimleri var fakat resimlerinin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok. Kimin adayı olduğu bilinmesin istiyorlar" dedi.

21.02.2019-15:29 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-17:17) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın Kirli Oyununu Ortaya Çıkardı

Denizli'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Millet İttifakı'nın logo oyununa dikkat çekerek, "Ankara'da çok ilginçtir, zillet ittifakı adayının resimleri var fakat resimlerinin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok. Aynı şeyi diğer şehirlerde de yapıyorlar. Çünkü aday bilinsin fakat kimin adayı olduğu fark edilmesin diye bunu yapıyorlar." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Çanakkale'deki deprem felaketi nedeniyle bütün kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Denizli 24 Haziran'da yüzde 50 ile Cumhur İttifakı'na oyunu verdi ve bir numara yaptı. Biz Denizli'nin potansiyelinin daha fazla olduğunu düşünüyoruz. Denizli'nin bütün Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz.

KİMİN ADAYI OLDUĞU ANLAŞILMASIN DİYE BÖYLE YAPIYORLAR

Şu anda Cumhur İttifakı'nın karşısında zillet ittifakı var. Bunun içerisinde CHP, PKK'nın siyasi temsilcisi HDP, söylemek istemem fakat ismi İYİ Parti olan İP var. Bir de Saadet var. Dikkat ediyorum Ankara'da çok ilginçtir zillet ittifakı adaylarının resimleri var fakat CHP'nin HDP'nin logosu yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar. Aday bilinsin fakat kimin adayı olduğu fark edilmesin diye bunu yapıyorlar. Halkım terör örgütünün desteklediği adaya oy verir mi?

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal