AK Parti Heyeti Çığdan Son Anda Kurtuldu

Hakkari şehir merkezinden Şemdinli ilçesine hareket etmek üzere yola çıkan AK Parti heyetini taşıyan konvoyu, Hakkari-Van kara yoluna inen çığdan az bir farkla kurtuldu.

21.02.2020-10:06 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-14:21) AK Parti Heyeti Çığdan Son Anda Kurtuldu

Hakkari'nin Şemdinli ve Derecik ilçelerinde düzenlenecek 7. olağan kongre için yola koyulan AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberindeki kurulun olduğu araç konvoyu, Hakkari-Van karayolu 1. Tünel noktasına inen çığdan az bir farkla kurtuldu. Konvoyda AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, İl Başkan Yardımcıları Nazif İlçin, Ahmet Adıyaman, Tacettin Kahraman, Tahsin Demir, Necmettin Yakar ve Mehmet Ali Kanat'ın da olduğunu belirten İl Başkanı Emrullah Gür, Şemdinli ve Derecik ilçesinde düzenlenecek kongreye katılmak için yola koyulduklarını ifade ederek, inen çığdan çok az bir farkla kurtulduklarını belirtti.

Başkan Gür, “Heyetimizin bulunduğu araç konvoyu Hakkari-Van kara yolu 1. Tünel mevkiine geldiğinde önümüzde aniden büyük çığ indi. Araçları hemen durdurduk ve çığ inmeye devam etti. Çok şükür o büyük çığdan yara almadan kurtulduk. Çığ yolu tamamen kapattı. Daha sonra karayolları ekipleri geldi. Bir saatlik çalışmanın ardında yolun ulaşıma açılmasıyla birlikte Şemdinli ilçesine doğru yolumuza devam ettik” diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal