AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'dan Anlamlı Mesaj

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, gençlere önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, önce insan olmanın gençlere verilebilecek en iyi mesajlardan biri olduğunu ifade etti.

05.01.2019-16:53 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-16:47) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'dan Anlamlı Mesaj

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, gençlere önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, önce insan olmanın gençlere verilebilecek en iyi mesajlardan biri olduğunu ifade etti.

Beykoz Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre Kaya, Beykoz Belediyesi ve Beykoz Üniversitesi iş birliğiyle yapılan "Yaşlı ve Yaşlı Hasta Bakımı Programı"nın üniversitenin Kavacık Rektörlük Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Kaya, öğrencisi tarafından öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar'ın cenaze töreninde, 3 aylık eşinin öğrencilere "Önce insan olun." dediğini belirtti.

Kaya, 'Gençlerimize verebileceğimiz en güzel mesajlardan biri de önce insan olmaları. Sertifikalarını alan genç kardeşlerimiz de önce insan olarak şefkatle, merhametle çınarlarımıza, yaşlılara hizmet edecekler.' açıklamalarında bulundu.

Yaşlılara evlerinde bakılmasını uygun gördüklerini ve bundan dolayı sosyal belediyecilik anlayışıyla evde bakım desteğini uygulamaya geçirdiklerini ifade eden Kaya, bu destekle ihtiyaçlarını karşılayan ailelerin daha pozitif olduklarını belirtit.

Genellikle kadınların çalışma hayatına katılımının giderek artması ile yaşlılara ve çocuklara bakım hizmetinin önem kazandığına işaret eden Kaya, üniversite ve yerel yönetimlerin çocuk bakımı konusunda da iş birliği yapmasının önemini açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal