Adnan Oktar Tepkiyi Görünce Pişkince Cevap Verdi

İstanbul’da suç örgütü lideri olmaktan dolayı gözaltına alınan Adnan Oktar’a sağlık kontrolü çıkışında vatandaşlar tepki gösterdi. Oktar’ın gülerek cevap vermesi ise ‘pişkinlik’ olarak değerlendirildi.

11.07.2018-12:29 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-12:38)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri tarafından gözaltına alınan Adnan Oktar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolü yapıldı.

"KEDİCİKLERİN NEREDE"

Adnan Oktar’a hastane çıkışında vatandaşlar sert sözlerle tepki gösterdi. "Kediciklerin nerede" diye seslenen vatandaşlara gülümseyen Adan Oktar’ın bu hareketi ‘pişkinlik’ olarak değerlendirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne sorgu için götürülen Adnan Oktar’ın buradaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

ŞİRKETLERİNE KAYYUM ATANDI

Adnan Oktar'ın tüm mal varlığına el konuldu. Şirketlerine ise kayyum atandı.

ADNAN OKTAR'IN İLK SÖZLERİ

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Adnan Oktar, burada gazeteciler tarafından kendisine uzatılan mikrofonlara, "İngiliz derin devletinin oyunu bu, iddialar yalan" diye konuştu.

Öte yandan şimdiye kadar 79 zanlının gözaltına alındığı operasyon kapsamında, çok sayıda adreste arama yapıldığı, aramalara polis helikopterinin ve deniz polisini destek sağladı.

ESKİ KEDİCİK KUTLADI

Adnan Oktar'ın kediciklerinden olan Ceylan Özgül Kedicik ekibinden kavgalı bir şekilde ayrılmış ve Adnan Oktar hakkında kritik suçlamalarda bulunmuştu.

Eski kedicik Ceylan Özgül, bu sabah İstanbul'da yapılan operasyonla Adnan Oktar'ın gözaltına alınmasını sosyal medya aracılığıyla kutladı. Ceylan Özgül, 'Bugün Güneş daha bir güzel doğdu' diyerek Instagram hesabından hikaye paylaştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal