Gözaltına Alınan Adnan Oktar'ın İlk Sözleri

İstanbul merkezli 5 ilde başlatılan operasyon sonucunda gözaltına alınan Adnan Oktar, basın mensuplarına konuştu. Oktar'ın gözaltına alınmasını eski kediciği büyük bir mutlulukla karşıladı.

11.07.2018-11:24 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-11:27)

İstanbul merkezli 5 vilayette, Adnan Oktar suç örgütü mensubu oldukları iddia edilen 235 zanlının yakalanması için operasyon düğmesine basıldı. İstanbul'da gözaltına alınan Adnan Oktar'ın, "İngiliz derin devletinin oyunu" ifadelerini kullandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Adnan Oktar suç örgütüne karşı operasyon başlatıldığını duyurdu.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon çerçevesinde, 235 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Polis, kayıtlı birden fazla adresi olan "Adnan Hoca" olarak tanınan Adnan Oktar'ı gözaltına almak için  Çengelköy'deki villasına basın düzenledi. Bu adreste bulunamayan Adnan Oktar'ın, yakınlarının haber vermesi ardından kaçmaya çalışırken Sarıyer'de gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı. 

ADNAN OKTAR'IN İLK SÖZLERİ

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Adnan Oktar, buradaki gazetecilere, "İngiliz derin devletinin oyunu bu, iddialar yalan" şeklinde konuştu.

Diğer yandan şimdiye kadar 79 zanlının gözaltına alındığı operasyon çerçevesinde, çok sayıda ikamette arama yapıldığı, aramalara polis helikopterinin ve deniz polisinin de destek verdiği bilgisine ulaşıldı.

ESKİ KEDİCİK KUTLADI

Adnan Oktar'ın kediciklerinden olan Ceylan Özgül ekipten olaylı bir şekilde ayrılmış ve Adnan Oktar hakkında önemli suçlamalarda bulunmuştu.

Ceylan Özgül, bu sabah İstanbul'da yapılan operasyonla Adnan Oktar'ın gözaltına alınmasını sosyal medya üzerinden kutladı. Eski kedicik Ceylan Özgül, 'Bugün Güneş daha bir güzel doğdu' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal