Adana'da Silahlı Kavga! 2 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı

Adana'da uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen husumetli iki grup silahlı çatışmaya girdi. Olay neticesinde 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

15.09.2018-16:11 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-16:06) Adana'da Silahlı Kavga! 2 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir kahvehanede kavgalı olan torbacılar arasında meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

HUSUMETLİ 4 KİŞİ KAHVEHANEDE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Olay, Yüreğir ilçesinin Çamlıbel Mahallesi Gelincik Caddesi üstünde yer alan bir kahvehanede cereyan etti. Alınan bilgiye göre, kahvehanede oturan Firari Aydemir ile Sedat Aydemir, kavgalı olduğu İrfan Savar ve Ramazan Savar ile karşı karşıya geldi.

UYUŞTURUCU SATICILARI YAYLIM ATEŞİ AÇTI

Her iki tarafında uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilirken, İrfan ile Ramazan tabancayla kahvehanede oturan Firari ve Sedat'a yaylım ateşi açınca diğer taraf da cevap verdi. Etraftaki insanlar ise durumu sağlık ve polis birimlerine haber verdi. Silahlı kavgaya karışan 4 kişi yaralanırken, Firari ile Sedat Aydemir, Adana Şehir Hastanesine, İrfan ve Ramazan Savar ise özel bir hastaneye sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Firari Aydemir ve İrfan Savar hastanedeki tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. 2 şahsın cenazeleri otopsileri gerçekleştirilmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

OLAY YERİNDE 40 BOŞ KOVAN BULUNDU

Silahlı kavganın meydana geldiği mahallede terör olayları ve uyuşturucu ticaretinin yoğun olmasından sebeple Özel Harekat Timleri yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Özel Harekat Timlerinin güvenlik tedbirlerinin sonrasında, polis birimleri de olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerinde yaklaşık 40 tane boş kovan bulundu.

Öte taraftan etraftaki çocuklar olay yerini merakla izlemesi dikkat çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal