Adana'da Av Tüfeği ile İntihar Eden Çocuğun Mavi Balina Oyununu Oynadığı Ortaya Çıktı

Adana'da 21 Ocak günü 13 yaşındaki Emine Karadağ av tüfeği ile intihar etmişti. Meydana gelen olayın ardından daha önce de bir çok çocuğun intihar etmesine neden olan Mavi Balina oyunu çıktı.

28.01.2019-11:35 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-11:28) Adana'da Av Tüfeği ile İntihar Eden Çocuğun Mavi Balina Oyununu Oynadığı Ortaya Çıktı

Adana'da geçen hafta av tüfeğiyle intihar eden 13 yaşındaki Emine Karadağ'ın Mavi Balina oyununun kurbanı olduğu meydana çıktı. Amca Mahmut Karadağ:"Babasının yatağına yatmış av tüfeğine 1 mermi koymuş ve intihar etmiş. Bu çocuğun bunu yapması milyonda bir olasılık dahi olamaz okulunda da başarılı bir öğrenciydi. Devlet bu tür oyunların erişimini engellesin, nice çocuklar ölüyor." dedi.

KÜÇÜK KIZ AV TÜFEĞİYLE İNTİHAR ETTİ

DSİ Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Emine Karadağ'ı yaşamdan koparan olay 21 Ocak Pazartesi günü oldu. Yarıyıl karnesinde teşekkür belgesi alan Emine Karadağ, babasının evde olan ruhsatlı av tüfeğiyle intihar etti. 2'si kız 4 çocuk sahibi olan Karadağ ailesi kızlarının hayatını kaybetmesi ile yıkıldı.

BALİNALAR ÇİZMİŞ

Emine'nin yaşamını yitirmesinin sonrasında defterlerini inceleyen aile ve polis, küçük kız tarafından çizilen balinalar ile figürlere denk geldi.

"İNTİHAR KAÇIŞTIR, HERKESLE ZITLAŞACAKSIN"

"Ölmeden önce 1 senelik yapılacak" başlığı altında 25 maddelik bir de liste bulundu. "Mavi Balina" oyunundan gelen emirlerin Emine tarafından yazıldığı belirlendi. Listede "İntihar kaçıştır. Herkesle zıtlaşacaksın, herkesle ters gideceksin. Hep tek başına kalacaksın. Gerektikçe konuşmamaya yemin edeceksin. Anneni babanı huzurevlerine bırakacaksın. Senede bir defa  ziyaret edeceksin o da sevap olsun diye. Artık sana herkes hayalet diyecek" yazıları dikkat çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal