ABD'den Fon Alan T24 Yazarı Yalçın Doğan Yerli ve Milli Değerlere Saldırdı

ABD sevicisi T24 yazarı Yalçın Doğan, yerli ve milli değerlere saldırdı. Ayasofya Camii rahatsızlığını az gelişmiş ifadelerle kaleme döken Yalçın Doğan, hain bir tavırla Abu Dabi'de kilise açılmasını haklı buldu.

27.07.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-14:09) ABD'den Fon Alan T24 Yazarı Yalçın Doğan Yerli ve Milli Değerlere Saldırdı

ABD taraftarı sözde yazar Yalçın Doğan, diğer taraftan Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) fütursuzca, 'İslam'ın temel referans alındığı Birleşik Arap Emirlikleri.' olarak nitelendirdi.

YALÇIN DOĞAN 'TERS KÖŞE' YAPTI
'Türkiye ters köşede' diyerek söze başlayan ve Ayasofya'nın açılışını yeren Yalçın Doğan, yerli ve milli değerlere saldırarak ters köşe yaptı.

Center for American Progress'in verilerine göre, ABD'den fon aldığı tespit edilen T24, bittabi ABD sevicisi haberler yapmaya devam ediyor.

T24 yazarı Yalçın Doğan, Ayasofya'nın cami olmasından duyduğu rahatsızlığı, şu ifadelerle dile getirdi.

''Burada malum medya ''Ayasofya camii olarak ibadete açıldı' diye avazı çıktığı kadar bağırırken... Bu kararıyla Recep Tayyip Erdoğan öncelikle Ortodokslarla, daha geniş çerçevede Hıristiyanlarla köprüleri atarken, yönetimlerin temel olarak İslam'a dayandığı Arap ülkeleri kapılarını Hıristiyanlara açıyor.''

Abu Dabi'de kilise açılmasından olumlu ifadelerle bahseden Doğan, Orta Doğu'da Batılı dostlarının talimatlarını uygulayan BAE'yi 'İslam’ı temel referans alan ülke' olarak isimlendirdi.

Aydın Doğan'ın Türkiye'nin kültürel değerlerini hedef aldığı, ve BAE'den övgüyle bahsettiği hastalıklı ifadeleri tam olarak şöyledir:

''Bir buçuk yıl önce Abu Dabi... İslam’ın temel referans alındığı Arap ülkelerinden biri... Abu Dabi'de bir Katolik kilisesi açılıyor. Bu bir ilk!.. Açılışa, İslam'ın yine temel referans yapılarından, Mısır'daki El Ezher Camii'nin baş imamı da katılıyor. Açılışa başka kim katılıyor?.. İslam'ın yine temel referans alındığı bir başka Arap ülkesi, Birleşik Arap Emirlikleri... Katolik kilisesinin açılışına oradan da iki veliaht prens katılıyor. Türkiye'nin haline bakar mısınız?..''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal