13 Yıldır Seyyar Bakkallık Yapan Muhtara İlgi Yoğun

Sakarya'da bir mahalle muhtarı, mahallede bakkal açacak yer olmadığı için 13 yıldır seyyar olarak bakkal hizmeti veriyor. Vatandaşlar da bu bakkala yoğun ilgi gösteriyor.

08.12.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-13:34) 13 Yıldır Seyyar Bakkallık Yapan Muhtara İlgi Yoğun

Sakarya'nın Pamukova ilçesine bağlı Karapınar Mahallesinin muhtarı Mevlüt Uçar, mahalle içerisinde insanlara kendi olanakları ile tasarladığı 'Seyyar Bakkal' ile 13 yıldır hizmet veriyor. Mahalle içinde kiralık market olabilecek yer olmadığı için mahalle sakinlerinin açtığı seyyar bakkal ile hizmet veren Uçar'a köylüler yoğun alaka gösteriyor.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Market alış verişine gelen Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada, "Muhtar arkadaşımızı uzun süredir biliyorum. Bence köye çok güzel bir hizmet yapıyor. Bu hususta kendisine Allah razı olsun diyorum ve teşekkür ediyorum. Bence güzel bir hizmet veriyor. Köy halkı için ideal bir hizmet bence" derken, başka bir müşteri olan Sevgi Kendigelen ise yaptığı açıklamada, "Mahallemizde bakkal olmadan önce ilçe merkezine alış veriş yapmak için yürüyerek gider yürüyerek gelirdik. Bakkalımız olunca çok güzel oldu. Çok güzel hizmet veriyor yani. Ben bir vatandaş olarak memnunum. Genel manada insanlarda memnun" sözlerini kullandı.

 
"DUA EDENLER VAR"

13 senedir mahalle halkına seyyar bakkal ile hizmet veren Mevlüt Uçar ise gerçekleştirdiği açıklamada, "Mahalle içerisinde böyle kiralık market yapacak bir yer olmadığı için mobil hizmet aklıma geldi. Bunu tasarladım ve 13 yıldan beri halkıma ve milletime hizmet ediyorum. Bu hizmet anlayanlar için önemli bir hizmet. Hizmet kaybolduğu vakit değeri meydana çıkar. Köylümüz gece yarısı da gelse, sabahın erken vakitlerinde de gelse paralı yada parasız buradaki her türlü gereksinimini karşılayabilir. Buda bize gurur veriyor. Bakkalımızda her şey var. Dondurmasından tut, çerez, bakliyat, sigara her türlü gereksinim bakkaliyemizde mevcuttur. İlgi insanlar tarafında çok güzel. Çok dua edenler var. Halkımız çiftçi olduğundan sebeple tarlasından gelirken gereksinimini karşılıyor. Halkımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Bu da bizi gururlandırıyor" biçiminde konuştu.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal